5 effektive metoder for flere følgere på Instagram

Instagram har hatt enorm vekst de siste årene, og du skal nok lete lenge etter en telefon uten den populære applikasjonen – i hvert fall for den yngre generasjonen. Med økt antall brukere er det ikke til å unngå at flere og flere selskaper benytter seg av mulighetene for markedsføring som finnes der. 

Stjerner som blant annet Kim Kardashian og Cristiano Ronaldo tjener for eksempel flere millioner på ett enkelt bilde de publiserer på Instagram, hvorav disse pengene primært kommer fra store selskaper som betaler for annonsering. 

Det er ikke bare enkeltpersoner som benytter seg av Instagram for å promotere seg selv. Store selskaper som for eksempel Nike, Adidas og Ferrari er alle på Instagram. Du finner også en rekke nettcasinoer som promoterer sine spill og produkter via influencere som ofte har flere tusen følgere. 

Slik får du flere følgere på Instagram

Selv om interessen for Instagram er skyhøy, og antall brukere er enormt, er det ikke bare bare å få mange følgere. Det er mange faktorer som spiller inn, og interessant innhold er første bud. For å hjelpe deg på vei har vi funnet 5 effektive metoder for å øke antall følgere:

Sørg for at kontoen er optimalisert

Sørg for at kontoen din er optimalisert. Med det mener vi at du bruker et passende brukernavn, skriver en ordentlig beskrivelse og bruker et ordentlig profilbilde. Det hjelper på troverdigheten din. 

Publiser innlegg regelmessig

Regelmessige innlegg er veldig viktig. Du vil ikke at det skal gå for lang tid mellom hvert innlegg, da følgerne dine fort kan miste interessen. Potensielle følgere vil også kunne se hvor ofte du publiserer, og om det er for sjelden, kan de fort bla videre. Vi anbefaler derfor å sette opp en plan for når du skal publisere innlegg. 

Unngå falske følgere

Falske følgere er noe av det verste du kan legge penger i. Du vil få ekstremt lite for pengene, og det vil aldri være noen handlinger fra slike følgere, i motsetning til ekte følgere kan like, kommentere og dele innleggene dine.

Spre innleggene dine på andre sosiale medier

Benytt Facebook, Twitter eller andre lignende sosiale medier for å dele dine Instagram-innlegg. Dette vil øke synligheten. 

Publiser innlegg følgerne vil ha

Bruk tid på å finne ut hvilke trender som er aktuelle, og prøv å publisere innlegg som samhandler med de aktuelle trendene. Hold også følge med markedet slik at du hele tiden kan publisere innlegg som er attraktive for følgerne dine.